Radio Södra Station startade 2015 med sin första livewebradio-sändning och sedan dess har vi hållit igång snacket som främst sker på måndagkvällar mellan 18 och 20 ca.
Tisdagkvällar kör Hans G. Hansson sitt BluesTrain från 19:00 och på torsdagkvällar hör vi Jazz Night med Daniel Norrby aka. DJ LazyGrace. Ni hör allt detta live på www.radiosodrastation.se men givetvis också som poddversioner på acast, Soundcloud, Spotify, iTunes, Podcaster mm.


Radio Södra Station Podcast by Radio Södra Station

 • Py Bäckman Intervju Efter Kävlinge Live! 17aug2019
  av HK Media på 18 augusti, 2019 vid 10:52

  I ett tält mellan två festivalscener fullt med folk fick vi möjligheten att träffa Py Bäckman efter hennes spelning på evenemanget Kävlinge Live som vi sände live ifrån lördagen den 17 augusti. Detta är för första radiolivesändning någonsin och vi fick många nya kunskaper inför framtiden.Framför allt fick vi möjligheten att prata med Py om låtskrivande, hennes tankar om spelningen och hur låten Avskedssång kom till. […]

 • Inför Kävlinge Live Med Gästerna Olof Samuelsson och Helena Gangefors
  av HK Media på 14 augusti, 2019 vid 18:05

  Vi träffar musikföreningen ”Musik i Kävlinge” och ordförande Olof Samuelson som pratar om endagsfestivalen Kävlinge Live! Vi träffar också Helena Gangefors som berättar för oss om Kävlinge popkör som vår kollega Jonas Nilsson är med i som batterist! 🙂 […]

 • Hans G. på G 2019 – 04 – 22
  av HK Media på 22 april, 2019 vid 19:00

  Hans G. på G 2019 – 04 – 22 by Radio Södra Station […]

 • Nisse Hellberg 60 År
  av HK Media på 3 april, 2019 vid 12:20

  Ett hyllningsprogram till Nisse Hellberg på hans 60-årsdag […]

Radio Södra Station – Podden med de senaste programmen
Radio Södra Station

 
 
00:00 / 30:39
 
1X