Podd och föreläsningar för att hjälpa barn och ungdomar med ADHD, Bipolär sjukdom eller andra neuropsykiatriska diagnoser


Superkraften Här diskuterar vi hur man kan hjälpa barn och ungdomar med ADHD, Bipolär sjukdom eller andra neuropsykiatriska diagnoser.

 • Superkraften EP 28 Dagens gäst är Linda Harvigsson
  av Superkraften! ADHD och Bipolär podden. på 9 april, 2020 vid 12:47

  Superkraften EP 28. I dag gästas Maria Imperatore av Linda Harvigsson. Linda berättar sin alldeles egna historia kring sin barndom och uppväxt med en mamma som var bipolär. Tack för att du delar med dig av ditt liv så det kan hjälpa andra❤️. […]

 • Superkraften EP. 27 Dagens gäst Eva Westerling
  av Superkraften! ADHD och Bipolär podden. på 24 mars, 2020 vid 14:25

  Superkraften EP 27 Dagens gäst är Eva Westerling. Denna vecka gästas Maria Imperatore av Eva Westerling. Hör hennes gripande historia, enorma arbete och engagemang kring sitt barn. När det dessutom uppdagas att sonen drabbats av Pans Pandas blir allt återigen så tydligt i vårt samtal hur mycket man som förälder måste strida och kämpa i dessa situationer. Något Eva absolut vill understryka till alla är: Se människan först och diagnosen därefter. […]

 • Superkraften Ep.26 Dagens gäst Martin Hjerpe.
  av Superkraften! ADHD och Bipolär podden. på 11 mars, 2020 vid 09:07

  Superkraften EP.26 Dagens gäst är Martin Hjerpe. Idag gästas Maria Imperatore av Martin Hjerpe. Han driver hundägarskola och är föreläsare. Vi talar bla om hundens betydelse för barn med diagnos men även allt vi måste tänka på om och innan vi skaffar oss en familjemedlem till.. […]

 • Superkraften EP. 25 Dagens gäst är Lotta.
  av Superkraften! ADHD och Bipolär podden. på 20 december, 2019 vid 16:24

  Superkraften EP. 25. Dagens gäst är Lotta. Så här i Juldagarna pratar jag med Lotta. En enastående kvinna som gjort så mycket för barn i Sverige som levt under många gånger fruktansvärda förhållande. Vi pratar om bla jourhem och familjehem. […]

 • Superkraften EP. 24 Dagens gäst Malin Wahlne
  av Superkraften! ADHD och Bipolär podden. på 6 december, 2019 vid 07:17

  Superkraften EP.24 Dagens gäst är Malin Wahle. Hur är det när man får en diagnos? Skall man medicinera? Hur klarar man vardagen? Hur är sjukvården? I dagens program pratar vi med Malin Wahlne nydiagnostiserad med bipolär sjukdom. Malin berättar sin historia och sin vardag kring ovanstående frågor. […]

Superkraften – ADHD och Bipolärpodden
Superkraften

 
 
00:00 / 29:44
 
1X