En podcast som gjordes i samarbete med Malin Baryard (H&M) & Henrik Johnsson under pågågende Falsterbo Horse Show 2015. Publicerad till acast.

H&M We Love Horses We Love Horses – en podd från och om EM i Göteborg 2017.

 • Avsnitt 1
  av H&M på 6 juli, 2015 vid 01:00

  Malin listar sina största idrottsliga stunder under sina 20 år Falsterbo. Gläds över nya gräsunderlaget och förklarar vägen till Grand Prix för Henrik, som äntligen kan tala ut om när hakan behövde sys natten för nationshoppningen.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. […]

 • Avsnitt 2
  av H&M på 7 juli, 2015 vid 01:00

  Sveriges hetaste ryttare Emma Kåbring och Malin Baryard listar ”Sveriges fem bästa manliga ryttare genom alla tider” i det andra avsnittet av den dagliga podden We Love Horses från Falsterbo.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. […]

 • Avsnitt 3
  av H&M på 8 juli, 2015 vid 01:00

  Dagens hästgäst Nellie Berntsson och Malin Baryard listar de tre tydligaste modetrenderna bland ryttarna. Dessutom försöker Henrik sälja in leopardmönstrade revärer på ridbyxorna som nästa stora grej.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. […]

 • Avsnitt 4
  av H&M på 9 juli, 2015 vid 01:00

  Peder Fredricson har kommit till stan och oss! Han berättar om sin HM All In hur du kan få träffa honom. Malin och Peder tar ut OS-laget i hästhoppning 2020 samt Henrik vill tala om filmen Buck där man talar med hästar.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. […]

 • Avsnitt 5
  av H&M på 10 juli, 2015 vid 01:00

  ”Man kastar bara hjälmen på dom man tycker om” säger Malins gamla granne Henrik von Eckermann i podden där vi går till djupet med hans humör. Henrik och Henrik erkänner att dom såg varandra i stallet en natt som damsällskap, men den ena Henrik såg för dåligt för att känna igen den andre.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. […]

We Love Horses (H&M) – Falsterbo 2015
We Love Horses (H&M) Falsterbo ...

 
 
00:00 / 19:18
 
1X