Att göra en podcast är både komplicerat men också inte. Ett märkligt uttalande kanske men exakt så är det. Jag har producerat ljud, musik och poddar sedan barnsben. Ja, kanske inte poddar då som är ett format som kommit till på senare tid men ljud har jag pysslat med sedan barnsben och vad jag lärt mig är att det finns så många gropar att hamna i när man håller på med ljud.

”Tack för ett mycket bra samarbete!!”

MAria Sölvehed Imperatore – ”Superkraften”

En företagspodcast går alldeles utmärkt att använda istället för ett intranät som informationskälla för vad som är på gång på en arbetsplats. Eller varför inte som ersättare av den tryckta företagspresentationen som ligger och slängs överallt? Och det behöver inte kosta något!
Vi har ett koncept som innebär att du och ditt företag inte behöver betala något för att göra er podcast mer än tid. Tid för att sätta er ner med ett par mikrofoner för att prata med varandra och informera om vad som är på gång.

Jonas & Martin kör liveradio på Radio Södra Station som senare läggs ut som podcast.

Poddly.se drivs av Martin Hansson som också driver HK Media (www.hkmedia.se) som bland annat producerar podcasts. Förutom poddar layoutar och designar vi trycksaker. HK Media jobbar också med Google Ad-annonsering, bokning av lokaler till större event. Vi vill göra en podcast tillsammans med dig!